Sennheiser GSP 600: нова ера кіберспортивного звуку!

31.01.2017 10:06
просмотров

У серйозному кіберспортивному поєдинку будь-яка перевага над суперником може мати вирішальне значення, а можливість не лише добре бачити, але й краще за інших чути гру - це одна з основних складових майбутньої перемоги.

У серйозному кіберспортивному поєдинку будь-яка перевага над суперником може мати вирішальне значення, а можливість не лише добре бачити, але й краще за інших чути гру — це одна з основних складових майбутньої перемоги.

І коли у своїй геймерскій кар’єрі ви досягли настільки високого рівня, щоб це зрозуміти, значить, вам точно потрібна сучасна ігрова гарнітура, що оптимально підходить саме вам.

Компанія Sennheiser з гордістю представляє нову кіберспортивну GSP 600!

42588-gsp-600-4

Новинка стала повноправною наступницею знаменитої GAME ZERO, вона також має закрите акустичне оформлення, однак відрізняється від попередниці ще більш довершеним звучанням, сучаснішим мікрофоном, й до того ж вона ще комфортніша й надійніша. І якою б тривалою та інтенсивною не була гра, у своїй GSP 600 ви відмінно чуєте і абсолютно спокійно контролюєте увесь ігровий процес.

Окрім якісніших та сучасніших матеріалів Sennheiser GSP 600 також характеризується поліпшеною ергономікою: конструкція чашок навушників повністю нова, а регульоване оголів’я та оптимізована система шарнірних кріплень дають змогу легко підганяти гарнітуру під персональні параметри користувача і за бажанням (або по ситуації) налаштовувати тиск гарнітури у точках контакту з головою.

І найголовніше, якістю ігрового аудіо GSP 600 цілком здатна здивувати навіть дуже досвідченого кіберспортсмена. Модель комплектується новою акустичною системою, що створена і виробляється Sennheiser. В її основі — вдосконалені динаміки з полегшеними алюмінієвими котушками. Саме завдяки їм навушники гарнітури звучать завжди дуже чисто й виразно, демонструючи помітно об’ємніші суббаси, які по-особливому чітко й потужно відчуваються як раз у іграх та у фільмах. При цьому у GSP 600 характерно глибокі й теплі низькі дуже органічно поєднуються з добре контрольованими середніми і ретельно опрацьованими високими частотами. Тому ваша GSP 600 звук відтворює завжди точно і з граничною деталізацією, і у будь-яку секунду ви максимально повно чуєте кожну деталь гри і можете миттєво зреагувати на найнесподіваніші зміни в ігровій обстановці.

42588-gsp-600-6

За стабільність і надійність вашого контакту з тіммейтами у GSP 600 відповідає професійного рівня мікрофон з поліпшеною системою шумопригнічення. Управління зв’язком інтуїтивно зрозуміле і просте: регулятор гучності зручно вбудований у чашку навушника і фактично завжди знаходиться під рукою, а коли потрібно зовсім чи на якийсь час вимкнути мікрофон, ви просто піднімаєте його тримач вертикально вгору — все.

42588-gsp-600-2

Накладки амбушюр навушників GSP 600 виконані із зносостійкого полімерного матеріалу з наповнювачем з піни з ефектом пам’яті та дуже щільно, але без зайвого тиску прилягають до голови. Така конструкція відмінно захищає слух від зовнішнього шумового фону і прекрасно ізолює звук, не даючи йому проникати між накладками й головою, і зберігаючи тим самим інтенсивність низьких частот на оптимальному рівні.

Відзначимо також, що у GSP 600 матеріал амбушюр, що, між іншим, зовні і на дотик більше нагадує справжню замшу, не лише виглядає розкішно, але й має цікаві властивості: по-перше, він приємно охолоджує шкіру, а по-друге, не дає накладкам навушників липнути до голови, навіть коли у розпал гри вам стає дуже спекотно.

Як ми вже сказали, гарнітура Sennheiser GSP 600 оснащена модернізованою системою металевих шарнірів, яка дозволяє вам абсолютно вільно рухати головою і разом з тим значно підвищує міцність та живучість самого девайса, притому що у професійних гарнітур Sennheiser ці параметри й так вражаючі. Таке інноваційне конструкторське рішення також забезпечує ідеальну підгонку гарнітури: GSP 600 точно підлаштовується під розміри і форму вашого обличчя, акуратно, але досить щільно охоплює вуха і завжди міцно тримається на своєму місці.

42588-gsp-600-5

А ще у GSP 600 передбачена окрема фіча, яку в Sennheiser назвали Adjustable Contact Pressure (тобто, буквально «регульований тиск у точці контакту»), і завдяки якій ви налаштовуєте комфортні для себе ступінь жорсткості оголів’я, а отже, щільність прилягання навушників до голові (зокрема і безпосередньо під час гри).

42588-gsp-600-1

«Ми просто взяли нашу найкращу закриту гарнітуру і зробили її ще кращою, в результаті вийшла GSP 600, — прокоментував анонс новинки керівник відділу продукції для гейминга компанії Sennheiser Communications A/S Андреас Джессен. — Знаменита GAME ZERO, котра від початку розроблялася з розрахунком на кіберспортсменів , підняла планку якості і функціональності на рекордну для свого часу висоту. А нова GSP 600, успадкувавши істинно геймерський дух своєї попередниці, ще краще і швидше вміє адаптуватися до індивідуальних потреб свого користувача. Вона сидить зручніше, легше і простіше підганяється, тому на час гри вона стає ніби частиною вас і безпосереднім чином сприяє зростанню вашої ігрової результативності».

42588-gsp-600-3

GSP 600 комплектується набором змінних кабелів, за допомогою яких гарнітура підключається як до ПК і Mac, так і до ігрових консолей (через стандартний 3.5-міліметровий аудіороз’єм). Більш того, завдяки акустичній системі із заниженим опором GSP 600 можна підключати і до мобільних пристроїв, скажімо, коли вам захочеться (або виникне така необхідність) пограти з хорошим звуком на смартфоні чи планшеті (можна навіть на ходу).

І на завершення нагадаємо, професійна ігрова гарнітура Sennheiser GSP 600 у продажу очікується ближче до кінця березня. Як і всі ігрові гарнітури марки Sennheiser, ця модель поставляється з 2-річною міжнародною гарантією від виробника. За матеріалами сайту sennheiserstore.

Новости Днепра про Sennheiser GSP 600: нова ера кіберспортивного звуку!Русский

Автор:


    Добавить комментарий

    Новости по теме

    СК Днепр-1 потерял очки в матче с «Вересом»
    Новости Днепра
    21.04.2024 17:07

    Очередной неудачный матч от подопечных Максимова.

    Нападавшие на полицейских задержаны: им грозит пожизненное заключение
    Новости Украины
    21.04.2024 15:35

    Двое нападавших на полицейских в Винницкой области задержаны.

    В Днепре злоумышленник ограбил 64-летнюю женщину у подъезда
    Новости Днепра
    20.04.2024 17:59

    В Днепре задержан мужчина, сорвавший с шеи женщины золотое украшение.

    В Днепре 34-летнему мужчине сообщили о подозрении за надругательство над Государственным Флагом Украины
    Новости Днепра
    20.04.2024 14:59

    В Днепре мужчину обвиняют в надругательстве над государственными символами.

    Последние новости

    Враг сегодня снова обстреливал Никопольский район.

    Сегодня 20:13
    3
    просмотров

    Днепровская художница Таисия Дубина поразила подписчиков барельефом, украшавшим Новый мост в Днепре.

    Сегодня 19:26
    1
    просмотров

    Сегодня защитники неба сбили вражеский беспилотник над Днепровским районом.

    Сегодня 18:12
    3
    просмотров

    СК Днепр-1 продолжает разочаровывать своих поклонников.

    Сегодня 17:31
    2
    просмотров

    В городе Кривой Рог произошло серьезное ДТП.

    Сегодня 16:23
    2
    просмотров

    Полиция Синельниковского района подозревает мужчину в поджоге 3 Га земли с растительностью.

    Сегодня 15:47
    3
    просмотров

    Полиция Днепра задержала 45-летнего горожанина за нанесение тяжких телесных повреждений.

    Сегодня 14:20
    4
    просмотров

    Сегодня, 27 апреля, оккупанты ударили по инфраструктурному объекту в Днепровском районе.

    Сегодня 12:45
    15
    просмотров

    В результате ракетной атаки врага на Днепропетровщине пострадал мужчина.

    Сегодня 11:38
    1
    просмотров

    В Днепре полиция задержала мужчину за ограбление.

    Сегодня 10:23
    4
    просмотров

    АКЦИИ КОМПАНИЙ

    • KangooSport
      -10%

      Лето началось внезапно? Не готова? Не беда! Поправим, исправим!!!

    • TAL-MEDICAL
      Акция

      Консультация врача и УЗИ обследование

    • TAL-Medical
      15%

      Скидка на консультацию лучших специалистов!

    • Доступные врачи
      Акция!

      Специалисты с хорошим опытом работы по стоимости значительно ниже рыночной!

    Наверх