Подивитись захід сонця та відвідати безлюдний острів: скільки коштує у Дніпрі аренда каяку та сапу

18.07.2022 15:07
просмотров

Відпочити у Дніпрі в межах міста та при цьому послухати плескіт хвиль на річці можна взявши в оренду дошку –сап чи каяк. Плавання на воді дозволить розслабитись та на годину відволіктись від думок та покращить настрій.

Новости Днепра про Подивитись захід сонця та відвідати безлюдний острів: скільки коштує у Дніпрі аренда каяку та сапу

Журналісти dnepr.info дізнались, скільки коштує оренда каяка, сапу та де в Дніпрі є локація для такого плавання.

Середня ціна

Найпопулярніші локації в місті – це точки прокату на офіційних пляжах Дніпра. Взяти в оренду на годину чи навіть на весь день каяк або сап можна на Монастирському острові, у парку Сагайдак. Також плавати можна на житловому масиві Ломівський, Парусі, Перемозі та на набережній міста.

Каяки бувають як одномісні, так і тримісні. В середньому за годину плавання на одномісному каяку чи дошці-сап просять 150 грн, двомісна обійдеться у 250 грн, якщо компанія складається з трьох людей – віддати доведеться 300 грн. За таку ціну людина отримає не тільки плавзасіб з веслами, а й рятувальний жилет, а інструктор проведе роз’яснювальну роботу щодо того, як правильно перебирати веслами та куди не варто запливати.

Зазвичай взяти на прокат каяк, сап чи каное можна з 8 ранку до 20 години вечора, але на місці прокату потрібно уточнювати щодо цього питання. Якщо зважились поплавати на річці, потрібно записатись на оренду плавзасобу заздалегідь, таким чином можна отримати гарантію що по прибутті на місце розташування прокату каяк чи дошка вам точно дістанеться. Веслувати на річці можна не тільки влітку, а й холодну пору року, як то осінь чи пізня весна.

Місця розташування

Прокат плавзасобів у Travel Kayak Dnipro буде коштувати в середньому 350-550 грн за три години подорожі по Дніпру на каяку. Тут можна орендувати каяки, сапи та каное, прокати є на офіційних пляжах міста, на Набережній Заводській та на Донецькому шосе.

Новости Днепра про Подивитись захід сонця та відвідати безлюдний острів: скільки коштує у Дніпрі аренда каяку та сапу

River Travels дає в оренду каяки за 350-500 грн за три години. Прогулятись можна по Дніпру. Місця прокату є на Набережній Заводській. При оренді плавзасобів в якості «бонуса» видаються гемормішки. Також тут є змога орендувати каяк аж на два дні за ціною в 1400-1800 грн. Для зручності заклад видає карти місцевості, на яких позначені розроблені ними маршрути з позначенням приблизного часу для їх проходження.

Пункти прокату на житловому масиві Парус та на Набережній Перемоги має «Дніпровський центр каякінгу». Тут на вибір відвідувачів є декілька каяків різних фірм. Відповідно їх оренда коштує від 100 до 200 грн на годину. Сапи «видають» по 120 грн за годину плавання.

«Острів пригод» знаходиться неподалік житлового масиву Червоний Камінь. Клуб надає в оренду байдарки та каяки, а також має власні розроблені маршрути, за яким можуть ходити відпочивальники. Всі маршрути різних рівнів – від легкого для початківців до важного для досвідчених веслувальників.  Двогодинний прокат каяка коштує від 300 до 400 грн, якщо брати плавзасіб на половину дня то вартість буде від 350 до 600 грн. Цілий день коштує від 400 до 750 грн.

Прокат сапів та каяків Sup Дніпро знаходиться на Набережній Перемоги, Монастірському острові та у Діївських плавнях. Взяти дошку на прокат тут коштує від 150 грн за годину, орендувати каяк на три години від 650 до 800 грн.

каяк

Поради для початківців

Фахівці радять при набутті першого досвіду катання на каяку чи сапі орендувати плавзасіб на годину-дві, щоб зрозуміти: чи ваш це від відпочинку, а вже потім чи користуватись наданими маршрутами чи прокладати свій. Крім цього, з собою на прогулянку треба взяти воду чи чай (за бажанням) одягти зручний одяг та закрите взуття. Заклади, що надають в оренду плавзасоби зазвичай мають на своїй території кабінки для переодягання, камери схову для речей та парковки для авто чи велосипеда. Але все це потрібно проговорювати під час бронювання каяка чи сапа, щоб потім не виникало ніяких сюрпризів.

Досвідчені поціновувачі плавання на каяках рекомендують йти на річку або ранком, щоб побачити як сходить сонце, або ввечері, щоб помилуватись заходом над Дніпром.

Для тих, хто вже не перший раз на веслах фірми-прокатники пропонують кількаденні тури –сплави, не обов’язково по Дніпру, а й по іншим річкам області, а також пропонують займатись йогою на сапі, але це вже для поціновувачів екстриму.

Якщо хочете прогулятись річкою з дитиною – це необхідно обговорити з інструктором та безпосередньо у прокаті каяків чи сапів. Зазначається, що ймовірність перевернутись у двомісному каяку рівна майже нулю, але не варто нехтувати безпекою дитини. Її слід садити перед собою, вона повинна мати рятувальний жилет. Рекомендується починати плавати з дитиною на каяку коли їй вже виповнилось 6 років. Перша подорож з дитиною не повинна бути дуже довгою.

Читайте також:

Новости Днепра про Подивитись захід сонця та відвідати безлюдний острів: скільки коштує у Дніпрі аренда каяку та сапуРусский

Автор:


    Добавить комментарий

    Новости по теме

    ТОП-5 необычных озер в Украине, где можно отдохнуть летом 2024: где находятся и сколько стоит
    Новости Днепра
    Сегодня 15:23

    Многие стремятся отдохнуть заграницей, просто не зная, что в Украине…

    Из российского плена вернули 18 военных из Днепропетровщины
    Новости Днепра
    Сегодня 12:33

    Во время обмена пленными 25 июня вернули 18 защитников из…

    Побег мобилизованных бывших осужденных из учебного центра: комментарий сухопутных войск ВСУ
    Новости Днепра
    Вчера 15:27

    В сухопутных войсках ВСУ опровергли информацию о побеге мобилизованных бывших…

    Как выглядят самые дорогие квартиры в аренду в Днепре: телевизор в зеркале и камин в столовой (ФОТО)
    Новости Днепра
    Вчера 15:06

    В Днепре большое количество квартир сдается в аренду. Варианты есть…

    Последние новости

    В Днепре во время ремонта коллектора на Набережной Победы наткнулись на железнодорожные рельсы.

    Сегодня 16:59
    1
    просмотров

    Учитель физкультуры из Каменского, пользовавшийся поддельным водительским удостоверением, попал в суд.

    Сегодня 16:31
    0
    просмотров

    Умер археолог, работник Днепровского исторического музея имени Яворницкого и военный Владимир Ходас.

    Сегодня 16:11
    1
    просмотров

    В Днепре группа детей царапает чужие автомобили.

    Сегодня 15:44
    0
    просмотров

    Днепряне продолжают удивлять мир своими креативными идеями и профессионализмом.

    Сегодня 15:30
    1
    просмотров

    Многие стремятся отдохнуть заграницей, просто не зная, что в Украине есть много уголков, где можно увидеть всю красоту природы, озер и рек.  Чтобы узнать или увидеть что-то новое – не обязательно уезжать в отпуск из страны.

    Сегодня 15:23
    0
    просмотров

    В Кривом Роге мошенники ромской национальности звонили людям под видом полиции и ребенка и выдуривали деньги.

    Сегодня 14:16
    2
    просмотров

    В Днепре заметили странного человека в сером капюшоне.

    Сегодня 14:12
    6
    просмотров

    В Днепропетровской области за июнь утонуло шесть человек. Среди них один ребенок.

    Сегодня 13:23
    3
    просмотров

    На платформе App Store появилась новая игра под названием "Тиса".

    Сегодня 13:15
    5
    просмотров

    АКЦИИ КОМПАНИЙ

    • KangooSport
      -10%

      Лето началось внезапно? Не готова? Не беда! Поправим, исправим!!!

    • TAL-MEDICAL
      Акция

      Консультация врача и УЗИ обследование

    • TAL-Medical
      15%

      Скидка на консультацию лучших специалистов!

    • Доступные врачи
      Акция!

      Специалисты с хорошим опытом работы по стоимости значительно ниже рыночной!

    Наверх