Благодійний воркшоп зі смартфон-сторітелінга

image
  • Описание

    01/02/2020 (сб) 11:00-15:00
    First Wave, вулиця Короленка, 3a
    Ціна: 350/500 
     
    Майстерня смартфон-сторітелінга — це чотири години лекцій та практики, де ви навчитеся знімати відео  та розповідати історії за допомогою власного смартфона. 
    На вас чекають півтори години лекції від практиків відеомейкінга. Кава-брейк від соціальної кав’ярні Horizontal та ветеранського кафе-бару First Wave. 
    Завершить воркшоп практична частина, де ви зможете попрактикуватися у створенні відео на ексклюзивному благодійному концерті дніпровського інді-гурту Кімната Гретхен. 
     
    Всі гроші з квитків організатори та партнери домовились пожертвувати на потреби тварин: частина піде на закупівлю кормів для підопічних Товариства захисту тварин «Верность». 
    Іншу частину команда переведе у Всесвітній фонд дикої природи на відновлення лісів Австралії — домівок тварин, які постраждали від цьогорічних потужних пожеж на континенті.
     
    Спеціальні animal-партнери майстерні — асоціація Pet friendly place ветеринарна клініка Акела.
     
    Лектори:
    Роман Скрипник – відеограф, ментор, режисер монтажу. Працював з українськими та закордонними медіа. Має 6 років досвіду у створення відео. Роман розповість, як зняти та змонтувати відео на смартфоні, які це має переваги та як можна покращити свої відео вже зараз.
    Катя Старокольцева-Скрипник — медійниця, комунікаційна менеджерка. Співпрацювала як авторка, сценаристка та відеографка з міжнародними та українськими ЗМІ. Має 5 років досвіду роботи з медіа. На своїй лекційній частині Катя розкаже як шукати теми для відео та блогів,  випрацювати власний стиль, подолати бар’єр неписемності та не втратити натхнення. 
     
    Благодійний воркшоп проходить у Дніпрі вже вдруге — попередня майстерня зібрала відвідувачів на старому художньому камбінаті влітку 2018 року. Гроші з free donation організатори перевели у Товариство захисту тварин «Верность» Посилання тут: https://bit.ly/38pXRoZ.
     
    Обов’язкова реєстрація за посиланням https://forms.gle/eP97u4YR4qHM32rC8

    Новости Днепра про Благодійний воркшоп зі смартфон-сторітелінгаРусский

      Добавить комментарий

        Наверх