Днепр Инфо

«Утеплена» килимами підлога та без оплати комуналки: як виглядає будинок за 2 тис грн в оренду у Дніпрі (ФОТО)

Так, лідером нашого рейтину найдешевших будинків в оренду у Дніпрі виявився невеличкий дім у 30 кв.м. у Діївці -1. Тут є індивідуальне опалення, стіни з цегли, металопластикові вікна. В самому будинку є холодильник, диван, шафа, сервант та інше, на додачу йде 25 соток землі, на якій можна вирощувати овочі чи фрукти або квіти, що душа забажає. Хочуть за будинок 2 тис грн на місяць, плюс на плечі орендатора лягає плата за комунальні послуги. Єдиний недолік цього дому – вода, туалет та літній душ знаходяться у дворі. Ну і звісно, ремонту дім не бачив давно, як і нові меблі.

У Новокодацьому районі Дніпра можна зняти будиночок за 3 тис грн на місяць. За ці гроші квартирант отримує великий двір, який потрібно буде ділити з власниками ще одного будинку.  За комуналку платити не треба,  але і опалення дім не має. Тут є гараж, куди можна поставити авто в разі потреби. У будинку одна кімната та кухня, без зручностей. Власник зазначає, що згоден обговорити суму за оренду в рахунок ремонту, який зробить майбутній мешканець.

Орендувати будинок в районі проспекту Гагаріна у Дніпрі обійдеться в 5 тис грн на місяць, без оплати комунальних платежів. Будинок невеличкий – 30 кв.м. Є необхідні меблі, хоча їм вже багато років. підлога застелена безліччю килимів, аби ходити по дому було тепліше. Зручності у будинку. Є необхідна техніка.

За 6 тис грн на місяць можна зняти будинок в АНД районі. При цьому кожні 30 днів слід буде віддавати ще 500 грн на оплату комунальних послуг. Загальна площа будинку 25 кв.м. Є зона кухні, санвузол, шкаф та диван. Автономне газове опалення. У дворі є місце під авто. Меблі та техніка відносно нові, нещодавно в будинку був ремонт і виглядає він цілком пристойно.

Орендувати будинок на житловому масиві Перемога -4 обійдеться у 8,5 тис грн, додатково ще потрібно буде платити за лічильниками. Будинок великий – 70 кв.м. Має три кімнати, індивідуальне опалення, всі зручності, меблі та техніку. Тут з радістю приймуть квартиранта з твариною. Меблі бачили вже багато, підлога «утеплена» килимами.

 

Читайте також:

Русский