Коли закінчиться війна: прогнози астрологів, тарологів та військових

18.07.2022 17:53
просмотров

Вже 145 днів на Україну падають російські ракети, міста стираються з лиця землі, а люди, що стали вимушеними переселенцями намагаються влаштувати своє життя на мирній території країни. В українців одне бажання на всіх –аби скоріше війна закінчилась нашою Перемогою і настав мир.

таро

Ніхто не знає, коли саме буде ця дата, але військові експерти, тарологи та астрологи намагаються дати прогноз, коли вся Україна буде святкувати Перемогу та вижене ворогів з власної землі і відновить кордони.

Так, нещодавно учасник «Битви екстрасенсів» Макс Гордєєв в етері одного з українських телеканалів зазначив, що переламний момент у війні відбудеться вже у серпні. За його словами, карти таро це підтверджують.

«Хочу сказати аби ніхто не думав, що коли настане серпень війна одразу завершиться. Вона буде закінчуватись поетапно, для кожного міста окремо. Все розпочнеться з заходу країни», — зазначив Макс Гордєєв. Також за його словами, Україна зможе повернути всі свої окуповані території.  

таро

Астрологиня з мережі Instagram на псевдо аstrolog_royals пише про те, що з другої половини серпня ситуація на полі бою зміниться, розпочнуться дуже активні бойові дії та наша країна перейде в контрнаступ. «В липні планета війни Марс вийшла зі знаку Овна, де була проявлена її найбільша сила та перейшла у знак Тільця, де буде знаходитись до 20 серпня. Це говорить про перелом у другій половині липня. Наприкінці серпня Марс переходить до знаку Близнюків, градус напруги буде знижуватись, але військові дії стануть більш локальними, хитрими та маніпулятивними. З другої половина серпня – на початку вересня будуть відбуватись дуже активні бойові дії з контрнаступу, що змінить розташування сил на полі бою», — говорить астрологиня.

таро

За її словами, наука  астрологія говорить про те, що до травня-червня наступного року потрібно набратись терпіння, саме тоді до українців повернеться повний мир та безпека. Вона також зазначила, що з другої половини жовтня очікується ще більше полегшення, Марс буде йти назад, що дасть армії ще більше можливостей для повернення своїх територій.

Поки тарологи, екстрасенси та астрологи намагаються «побачити», що чекає Україну за допомогою карт та зірок, колишній командуючий армією США в  Європі, генерал Бен Годжес зазначає, що наша країна вже до кінця 2022 року зможе відкинути Рф на кордони, де вона знаходилась до 24 лютого. Та є одна умова. «Якщо Україна отримає все необхідне від країн Заходу, та якщо українці будуть продовжувати боротись так, як вони наразі борються за свою землю, якщо вони продовжуть вчитись воювати, то я думаю, що вже в цьому році росіяни будуть відкинуті до межі, за якою вони знаходились до 24 лютого. Якщо Захід не буде в майбутньому прихильний допомагати Україні в цій війні, то вона дійсно може затягнутись на довгі роки», — сказав Бен Годжес.

таро

Зазначимо також, що начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що в серпні у війні між Україною та Росією настане переламний момент і українці, а також наші західні партнери зможуть побачити перші перемоги української армії.

Читайте також:

Новости Днепра про Коли закінчиться війна: прогнози астрологів, тарологів та військовихРусский

Автор:


    Добавить комментарий

    Новости по теме

    Как жителю Днепра самостоятельно посчитать размер пенсии в 2024 году: инструкция
    Новости Днепра
    Сегодня 17:26

    Чтобы узнать свой будущий размер пенсии не обязательно обращаться в…

    Без окон и дверей: как сегодня выглядит забытое кафе в парке Глобы в Днепре (ФОТО)
    Новости Днепра
    Сегодня 14:45

    Неподалеку от входа на мост через озеро в парке Глобы…

    Сколько стоит квадратный метр жилья в разных районах Днепра: апрель 2024
    Новости Днепра
    Сегодня 13:07

    В среднем квадратный метр жилья в Днепре оценивается в 31,5…

    Как женщинам в Днепре бесплатно пройти маммографию: что для этого нужно и куда идти
    Новости Днепра
    Вчера 17:23

    Для профилактики рака груди и других заболеваний женщинам рекомендуется ежегодно…

    Последние новости

    Еще восемь улиц переименовали в Днепре.

    Сегодня 17:44
    0
    просмотров

    Чтобы узнать свой будущий размер пенсии не обязательно обращаться в Пенсионный фонд. Посчитать сумму можно самостоятельно. Она зависит от страхового стажа конкретного человека, уровня его зарплаты и от суммы средней зарплаты в стране. Считают пенсию по специальной формуле.

    Сегодня 17:26
    3
    просмотров

    Детская железная дорога в парке имени Лазаря Глобы скоро начнет новый сезон.

    Сегодня 15:08
    6
    просмотров

    В Днепре задержана женщина, которая пыталась продать сына за 1 млн гривен.

    Сегодня 14:57
    4
    просмотров

    Неподалеку от входа на мост через озеро в парке Глобы два десятка лет назад работал ресторан «Театральный уголок». 

    Сегодня 14:45
    4
    просмотров

    «ПриватБанк» в Верховном Суде отстоял право собственности на один из крупнейших ТЦ в Днепре - «Приозерный». Бывшие владельцы банка пытались вернуть ТЦ с 2021 года.

    Сегодня 14:34
    6
    просмотров

    Важная информация!

    Сегодня 13:39
    5
    просмотров

    В Днепре умер известный бывший квнщик, музыкант и священник.

    Сегодня 13:33
    16
    просмотров

    В среднем квадратный метр жилья в Днепре оценивается в 31,5 тыс грн. Дешевле всего квадратные метры в Новокодацком районе – в среднем за один просят 31,1 тыс грн, дороже всего – в Соборном районе 51,4 тыс грн. В Центральном и…

    Сегодня 13:07
    5
    просмотров

    Она четко прослеживается над южными и центральными районами и распространяется на север.

    Сегодня 12:55
    5
    просмотров

    АКЦИИ КОМПАНИЙ

    • KangooSport
      -10%

      Лето началось внезапно? Не готова? Не беда! Поправим, исправим!!!

    • TAL-MEDICAL
      Акция

      Консультация врача и УЗИ обследование

    • TAL-Medical
      15%

      Скидка на консультацию лучших специалистов!

    • Доступные врачи
      Акция!

      Специалисты с хорошим опытом работы по стоимости значительно ниже рыночной!

    Наверх