Днепр Инфо

По ціні пригнаної автівки з Польщі: як виглядає цуценя за 203 тис грн на продаж у Дніпрі

Собаку породи китайський бульдог або Чунцин можна придбати за 203 тис грн, та власники ладни розпродати місячну малечу зі скидкою до 90%, тобто лише десь за 45-50 тис грн. Це дуже рідкісна для території України порода. У себе на батьківщини бульдоги використовуються як собаки для полювання, в нас – як компаньйони, але можуть бути і охоронцями.  Китайський бульдог живе до 20 років.

Трохи дешевше, 177 тис грн коштує щеня  американського булі. Продавець клянеться, що гарантує чистоту породи, кожній собаці зроблений ДНК –профіль. Батьки цуценят мають стабільну нервову систему, спокійні, добре ладнають з дітьми, вважається, що ї діти, яких нині продають, такі самі. Коли підросте щеня – можна буде возити його на різноманітні виставки.

За 151 тис грн можна придбати «справжнього померанського шпіца з гарантіями». Всі щенята мають велику перспективу для відвідування виставок. У них все добре зі здоров’ям, немає ніяких дефектів, а є всі документи від КСУ.

148 тис грн обійдеться собака породи французький бульдог. Така висока ціна через окрас шерсті тваринки, називається він «блакитний мерле з кремовим підпалом» та ще й на додачу цуценя різнооке, одне око у нього блакитне, інше – зелене. При передачі покупцеві у щеня буде щеплення по віку, чіп, корм, ласощі, іграшки, нашийник та повідок, карта Американського кінологічного клубу АВС, копії тестів батьків на стан здоров’я.

91 тис грн коштує щеня йорка. Продавець обіцяє, що цуценя буде чистокровне, від батьків з безліччю титулів, отриманих на собачих виставках. Собака буде без дефектів та захворювань, що буде підтверджено необхідними довідками.

 

Читайте також:

Русский