Днепр Инфо

Нові перемоги Єдиного Центру на Дніпропетровщині

 

Зокрема, на виборах Зеленобалківського сільського голови перемогу отримала кандидат від Єдиного Центру Ганна Лісова. За неї проголосувало 48% виборців. А на виборах депутатів Орлівської сільської ради, переможцями стали чотири з семи кандидатів від Єдиного Центру. Це найбільша кількість переможців на цих виборах.

Загалом же, на виборах Орлівської сільської ради, голоси розподілися таким чином: Єдиний Центр отримав 4 мандати, Партія регіонів та Народна партія по 3, БЮТ — 2, КПУ — 1, позапартійний — 1.

Як відзначила керівник секретаріату Дніпропетровської обласної організації Єдиний Центр Оксана Булик: «Завдяки перемозі в Орлівській сільській раді, на Дніпропетровщині буде створено першу фракцію Єдиного Центру в сільській раді. Щодо нашої перемоги на виборах Зеленобалківського сільського голови, то ми не на мить не сумнівалися в перемозі нашого кандидата. Адже Ганна Миколаївна, як голова громадської організації «Народний контроль», не одноразово доводила територіальній громаді Зеленобалківської сільської ради, що завжди буде стояти на захисті її інтересів. Саме такі люди є уособленням тих принципів, яких дотримується наша політична сила — прагматизм, професійність, чесність».

 

Також вона підкреслила: «Чергові місцеві вибори на Дніпропетровщині вже вкотре довели, що  Єдиний Центр набув за цей рік значної сили і з кожним днем становиться повноцінним та конкурентоспроможним гравцем на українській політичній арені».

 

 

 

 

 

ИА «Время»

 

 

 

 

Русский