Днепр Инфо

Альпініст, психолог та перукар: кому у Дніпрі готові платити 100 тис грн на місяць

Менеджер зовнішньоекономічної діяльності може отримувати від 45 до 80 тис грн, в залежності від своєї категорії. Серед обовязків – ведення листування з контрагентами, оформлення конрактів, забезпечення логістики доставки обладнання в Україну, переклад документів та їх оформлення, а також організація відряджень працівників. Серед вимог – знання англійської мови на розмовному рівні,  досвід роботи на посаді від одного року. Роботодавець попереджує, що можливі командировки та понаднормовий графік роботи.

Водій-далекобійник може отримувати 50 тис на місяць. Серед вимог: водійське посвідчення категорії СЕ, наявність біометричного паспорта, досвід роботи з перевезення вантажів у Європу, знання технічної сторони авто та бережне до нього відношення.

Зазначимо, стільки ж може отримувати водій безновоза, якщо буде працювати в Україні.

Керівник з питань психічного здоров’я та психосоціальної підтримки некомерційної організації у Дніпрі може отримати 56,6 тис грн на місяць. Серед необхідних компетенцій – наявність ступеня бакалавра або магістра психології та досвід понад 2 роки в якості роботи технічним спеціалістом із психосоціальної підтримки. Також необхідно мати досвід роботи в гуманітарних програмах як то польовий психолог. Серед особистих якостей в майбутньому працівникові хочуть бачити почуття гумору, здатність справлятись з тиском і стресом, терпіння, дипломатичність та «добре місцеве коріння».

Embedded- розробник у Дніпрі може заробити від 40 до 100 тис грн на місяць. Працювати потрібно буде на промисловому виробництві. Серед вимог знання різноманітних мов програмування та знання математики на рівні статистики та тригонометрії.

Від 30 до 60 тис грн може отримати на місяць автомаляр, що заразом буде готувати машини під фарбування. Серед вимог досвід роботи, серед умов роботи – сучасне обладнання, окремі камери для підготовки авто та фарбування.

Майже стільки ж, від 30 до 50 тис грн на місяць може отримати оператор агродронів. Працювати потрібно буде на відкритій місцевості та постійно бути у відрядженнях. Серед вимог – наявність водійських прав категорії В, адже для пересування робітники дадуть авто компанії. Та робота сезонна, тільки до жовтня. При цьому досвід роботи з технікою не обов’язковий, обіцяють всьому навчити.

Від 30 до 40 тис грн на місяць може отримувати головний бухгалтер з досвідом роботи 2 роки. Потрібно буде організовувати та контролювати ведення бухгалтерського та податкового обліку, формувати та здавати звітність, ставити та розробляти технічні завдання з автоматизації в 1С,  а також організувати повний документооборот підприємства.

Наладчик станків ЧПУ у Дніпрі може отримувати до 38 тис грн на місяць. Головна вимога – досвід роботи та вміння швидко наладити запуск станка в роботу, тобто написати програму, знати коди та вміння «змусити» інструмент «видавати» деталь потрібного розміру та форми. Робота позмінна, по 11 годин за зміну.

Перукар-стиліст може заробити за місяць у Дніпрі від 25 до 70 тис грн. Серед вимог: креатив та навики виконання дизайну, серед переваг, як зазначено дружній колектив, керівництво, яке може вислухати та почути своїх співробітників, сучасне обладнання та клієнтська база. 

Той, хто не боїться висоти може працювати альпіністом-фасадником та заробляти від 20 до 50 тис грн на місяць. Аби отримати посаду потрібно мати досвід роботи, власне спорядження та авто. Серед обов’язків: утеплення фасадів квартир та приватних будинків.

 

Читайте також:

Русский