Днепр Инфо

Магазин-кав’ярня «Basilur coffee & tea»

Basilur Coffee & Tea в Україні — це ціла мережа з продажу кави та чаю, яка має унікальний формат магазину-кав’ярні! Це не просто магазини, де Ви можете купити чай або каву. Це європейська якість обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта, де привітні баріста зустрічають Вас  посмішкою! Дизайнерський інтер’єр, приємна музика у наших закладах створюють особливу теплу атмосферу і сприяють приємному  проведенню часу.

У нас Ви знайдете повний асортимент:

В наших магазинах для Вас широкий асортимент послуг:

Значний вибір кавового обладнання:

При покупці кавового обладнання:

Мережа заснована в 2014 році і працює з зерном класу specialty ТМ Illusione, починаючи з вибору його особисто у фермерів, до обсмажування і подачі у власних закладах. Кавова лінійка представлена з легендарних моносортів арабіки з різних країн світу, таких як Колумбія, Бразилія, Нікарагуа, Ефіопія, Індія, Гондурас, Гватемала і інших авторських блендів.

Також відвідувачі  магазинів Basilur Coffee & Tea зможуть ознайомитися з усім існуючим асортиментом цейлонського преміум чаю ТМ Basilur, продегустувати чайні композиції, заварені за всіма стандартами, та придбати чай у дизайнерській упаковці на будь-який смак.

Для того, щоб обрати свій улюблений сорт, Ви зможете про дегустувати чай та каву – як класичні напої на основі еспресо, так і альтернативні способи заварювання. Наші консультанти дадуть відповіді, як правильно приготувати смачну каву і чай вдома.

Нашою гордістю є вишукані авторські десерти, які чудово доповнюють чайні і кавові напої. Кондитерські вироби виготовляються на власному виробництві за вишуканою рецептурою тільки з свіжих і якісних продуктів, та мають ідеальний смак.

Крім вище зазначеного мережа Basilur Coffee & Tea пропонує:

Зараз в мережі більше 10 кав’ярень, в тому числі в Дніпрі, Запоріжжі, Кривому Розі та Кам’янському. У складі нашої команди працюють багаторазові кавові чемпіони України.

Русский