Днепр Инфо

Як знайти житло своєї мрії

На вибір квартири у будь-якому місті впливає багато факторів. Потрібно підібрати не лише саме помешкання за площею, вартістю та іншими параметрами, а й визначитися з районом подальшого проживання. Підбирати житлову нерухомість найзручніше з картою міста. Однак не завжди зрозуміло, чи є у вподобаному мікрорайоні цікаві пропозиції первинної нерухомості. Тоді як з інтерактивною картою ЛУН.ua, де є усі новобудови в одному каталозі, це зробити значно простіше.

Як карта допоможе вибрати помешкання

Зазвичай карту міста використовують, щоб оцінити зручність розташування того чи іншого мікрорайону Дніпра: наскільки він віддалений від центру міста, які у ньому є визначні пам’ятки, об’єкти інфраструктури, чи гарна транспортна доступність тощо.

Інтерактивна карта в каталозі новобудов ЛУН.ua значно розширює можливості вибору житла на первинному ринку нерухомості. Наприклад, якщо подобається Центральний район у Дніпрі, можна за допомогою фільтру вибрати пропозиції новобудов лише в цій частині міста. Однак і це ще не все. Тим, хто має обмежений бюджет, варто скористатися фільтрами за класом нерухомості – найдешевше житло має категорію «економ» чи «комфорт». Також не завадить зменшити діапазон ціни за квадратний метр. Варіанти нерухомості, що відповідають вказаним параметрам, будуть підсвічені на карті Дніпра відмітками помаранчевого кольору.

Охочим відразу вселитися у квартиру, потрібно вибрати вже завершені об’єкти. Ті ж, хто не проти почекати, можуть поставити відмітки на прийнятному році закінчення будівництва. Це допоможе заощадити гроші, адже таке житло коштує дешевше.

Отримавши кілька варіантів новобудов, кожну з них можна вивчити більш детально. Для цього треба натиснути на відмітку на карті та прочитати коротку інформацію про об’єкт. Якщо ж він вас зацікавив, можна перейти на сторінку житлового комплексу й переглянути всі доступні відомості про нього.

Русский