Днепр Инфо

«Віджали» в бою: у Музеї історії Дніпра з’явилася трофейна гармата

Про це розповіли в пресслужбі міської ради. Військові 232-го окремого батальйону Тероборони привезли до музею гармату з ворожої БМП-2. Новенький експонат приїхав прямісінько з фронту. Українські захисники кажуть, що забрати трофей було важко, але вони впоралися.

З початку повномасштабного вторгнення вони виконують бойові завдання в районі Донецької області. Саме там вони завоювали ворожу БМП. Кажуть, що спалили ворожої техніки багато, є навіть уламки збитого гелікоптера, проте їх вони в місто вирішили не везти. 
 
Військовий з позивним «Батя» розповів, що вони отримали інформацію від розвідки про те, що в їхній зоні є БМП, яка не дає спокою бійцям. Вона була у такому місці, що витягти та забрати її було дуже тяжко. Перша спроба взяти цю машину не увінчалась успіхом, але через два дні нашим віськовим вдалось її забрати за 4 хвилини 37 секунд.
 
 
Військових нагородили подяками міського голови Дніпра та грамотами від міськради. Бажаємо нашим захисникам отримати ще більше бойових трофеїв, а найголовніше повернутися з фронту живими.

Читайте також:

 

Русский