Днепр Инфо

Корбан прокоментував вилучення паспорта та позбавлення його громадянства

Фото LB.ua

Про це повідомило видання «Страна» і опублікувало відео.

Пізніше різні ЗМІ почали оприлюднювати подробиці.

Так, видання LB.ua пише, що Геннадій Корбан заїхав зі сторони Польщі на пропускному пункті Смільниця, і на держаному кордоні дорогу йому перекрили українські прикордонники.

«Паспорт взяли в роботу прикордонники», — заявили джерела LB.ua, проте вони мають сумніви, що документ Корбану повернуть.

За інформацією цього ж видання, наразі Корбан і його адвокати знаходяться в службовому приміщенні, де в них беруть пояснення.

Сам Геннадій Корбан у коментарі «РБК-Україна» підтвердив, що у нього відібрали паспорт, та сказав, що підставою таких дій прикордонники назвали президентський указ про позбавлення його громадянства.

«Як наслідок, я не можу тепер в’їхати ні по одному документу: ні по військовому квитку, ні по «Дії», ніяк. По суті, застряг тут, у прикордонній зоні. Адвокати зараз розбираються, тому що не зрозуміло, за яким документом, наприклад, я можу повернутися назад (до Польщі)», — прокоментував Корбан.

Крім того, видання повідомило з посиланням на свої джерела у правоохоронних структурах, що внутрішній та закордонний паспорти Геннадія Корбана не дійсні.

Читайте також:

Русский