Днепр Инфо

Соус «вибухнув» в руках: у Дніпрі скаржаться на відому мережу кіосків

У соцмережах місцева мешканка поскаржилася на мережу відомих кіосків «Петриківка». Їхні магазинчики є в різних районах міста. На цей раз прикрий випадок стався на вулиці Суворова.

Жінка розповідає, що купила соус «Сацебелі», і усе було гаразд, поки вона не спробувала відкрити кришку. Та вилетіла від великим натиском, а вміст баночки розлетівся по всій квартирі.

Дніпрянка вирішила піти в кіоск, щоб зрозуміти, що сталося і розповісти про свій неприємний досвід. Але баночку з собою не брала, бо сподівалася, що продавець її пам’ятає.

Працівниця справді її пам’ятала, проте попросила принести баночку і чек. Клієнтка погодилася і уточнила до якої години працює кіоск. Продавщиця запевнила її, що буде на робочому місці до 20:00.

Проте, коли покупчиня повернулася в кіоск, він вже був закритий, хоча на годиннику було лише 18:00. Жінка повернулась додому ні з чим. Скоріш за все продавчиня вирішила не вирішувати цей конфлікт і закритися раніше.

Клієнтка ж залишилася незадоволеною. Вона зазначила, що це м’ясний кіоск і користується популярністю, тому така поведінка продавців дивна і відбиває бажання купляти щось в магазині надалі.

Зазначимо, що це дійсно досить популярна мережа. Проте нерідко потрапляє в міні-скандали через неякісне м’ясо або зневажливе ставлення до покупців.

Читайте також:

Русский