Днепр Инфо

Переплата за газ: як повернути кошти у Дніпрі, якщо змінився постачальник

Автоматично гроші не можуть бути перераховані на нові рахунки у «Нафтогазі України», аби їх повернути потрібно писати заяву.

Тож аби перевести гроші спочатку на власний рахунок, а потім знову розрахуватись ними за спожиту енергію.

Так, до «Нафтогазу» потрібно надіслати заяву у вільній формі, до якої слід додати: копію паспорта з 1 по 6 сторінки, якщо це паспорт-книжечка, копію ідентифікаційного коду та квитанцій про помилкову оплату, а також довідку з банку з реквізитами карткового рахунку. Якщо оплата була через мобільний банкінг – така довідка може бути автоматично сгенерована у мобільному додатку. Головне, щоб вона містила IBAN карткового рахунку.

Підписану заяву та документи можна надіслати до постачальника двома способами. Перший – електронний. Писати сюди: contact@dpgaszbut.com.ua. Або на поштову адресу: м.Дніпро, вул Поля, буд2 літ А-2. В обох випадках копії документів повинні бути завірені. У паперовому вигляді на них має бути зроблений посвідчупальний напис «Згідно з оригіналом», а також підпис, ПІБ власника документа та дата. Якщо це електрона копія бумаг, то вона повинна бути скріплена ЕЦП.

Бланк заяви можна зайти за посиланням https://dpgaszbut.com.ua/inf…/zaava-na-povernenna-kostiv-8 

Читайте також:

Русский