Днепр Инфо

На капітальний ремонт міських доріг виділено понад 60 мільйонів гривень.

За ці кошти виконано роботи на 24 об’єктах, реконструйовано понад 139 тисяч квадратних метрів дорожнього полотна, повідомили в управлінні комунального господарства Дніпропетровської міської ради. На поточний ремонт доріг виділено понад 22 мільйони гривень. На ці кошти відремонтовано 120 міських вулиць, а це понад 147 тисяч квадратних метрів дорожнього покриття.  
  

 

До чемпіонату Європи з футболу 2012 року місту необхідно відремонтувати майже 2 мільйони квадратних метрів доріг, загальною протяжністю у 90 кілометрів. Орієнтовна вартість цих робіт 1 мільярд 67 мільйонів гривень.  В першу чергу, кажуть в управлінні комунального господарства,  увага буде приділятися в’їздам у місто (з боку Донецька, Харкова, Києва, Одеси, Запоріжжя) та транспортному зв’язку між головними об’єктами при проведенні ЄВРО-2012( залізничний та автовокзали, стадіон „Дніпро”, аеропорт, тренувальні бази у Придніпровську, лікарня швидкої допомоги, лікарні №7 та 16). 
 

 

У зв’язку з цим, зазначають в управлінні, необхідно провести капітальний ремонт таких об’єктів: вул. 20 років Перемоги, вул. Артема, вул. Барвінківської, вул. Г. Сталінграда, вул. Гаванської, вул. Горького, вул. Київської зі шляхопроводом, вул. Космічної, вул. Курчатова, вул. Петровського, вул. Леніна, вул. Малиновського, Набережної Заводської та Перемоги, вул. Павлова, вул. Свєтлова, вул. Короленка, вул. Тельмана, вул. Тітова, вул. Філософської, вул. Шмідта, Донецького шосе, Запорізького шосе, Південного мосту, Центрального мосту, пр. Гагаріна, пр. Ілліча, пр. Калініна пр. Кірова, пр. Петровського, пр. Правди. пр. Пушкіна та Усть-самарського моста з підходами. . 
 

 

Роботи на окремих об’єктах планується розпочати вже наступного року. Зокрема передбачається капітальний ремонт та реконструкція  частини проспекту Пушкіна, вул. Савченко, та пр. Карла Маркса( від пл. Петровського до театру імені Горького).

 

  За матеріалами прес – служби міської ради.

Русский