Днепр Инфо

Давали один одному ляпаси: у Нікополі чоловік помер через відео для соцмереж

 
Про це повідомили у пресслужбі поліції Дніпропетровської області.
 
15 липня у поліцію повідомили про те, що в лікарню привезли 27-річного чоловіка. Місцевий мешканець отримав травму голови, коли знімав відео для соцмереж зі своїм товаришем. Як з’ясувалося, двома днями раніше він з другом спочатку випивав, а потім надихнувшись роликом з інтернету, почав грати у дивну гру.
 
Друзі давали один одному ляпаси, і це все знімали на відео. Проте забавка завершилась тим, що 27-річний нікопольчанин оступився і вдарився головою об бетонну конструкцію. Він на мить втратив свідомість, але потім отямився і продовжив випивати. Але уже через два дні його привезли до лікарні, де він помер.
 
За данним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження, в рамках якого опрацювали покази свідків події та кваліфікували вказаний факт як вбивство через необережність.
 

21 липня за узгодженням з окружною прокуратурою зловмиснику повідомили про підозру за ч. 1 ст. 119 (вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Санкція статті від трьох до п’яти років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання фігуранту запобіжного заходу.

Читайте також:

Русский