Били по дитсадку та будинкам людей: рятувальники розповіли подробиці нічного обстрілу Нікополя

06.08.2022 10:41
просмотров

Ворог бив по дитячому садку, будинку творчості та домівках людей.

Новости Днепра про Били по дитсадку та будинкам людей: рятувальники розповіли подробиці нічного обстрілу Нікополя

Вночі, коли люди спали, російські війська знову вдарили по Нікополю. З “Градів” випустили 20 реактивних снарядів. У місті є багато пошкоджень – соціальної інфраструктури, будинків та комунікацій.

Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області.

Від обстрілів постраждали 3 людей. Чоловік 58 років госпіталізований. Ще 2 нікопольців звернулися до лікарні самостійно. Це 35-річні чоловіки. Їх оглянули медики. Постраждалі вирішили лікуватися вдома.

Під вогонь потрапили дитячий будинок творчості та садок. На подвір’ях двох приватних будинків виникли пожежі. Їх загасили рятувальники.

Пошкоджені 11 п’ятиповерхових будинків, до 40 приватних та 8 господарчих споруд. Побиті 4 автомобілі. Ворожі снаряди влучили і по комунікаціях. Перебитий газопровід низького тиску, водопровід та лінії електропередач. Без світла кілька тисяч жителей. На місці працюють аварійні бригади.

По місту розкидані безпечні уламки з «Градів». У Криворізькому районі ворог поцілив по Зеленодольській громаді. У Мар’янському перебита лінія електропередач. Без світла частина села. Попередньо, люди не постраждали.

Новости Днепра про Били по дитсадку та будинкам людей: рятувальники розповіли подробиці нічного обстрілу Нікополя Новости Днепра про Били по дитсадку та будинкам людей: рятувальники розповіли подробиці нічного обстрілу Нікополя Новости Днепра про Били по дитсадку та будинкам людей: рятувальники розповіли подробиці нічного обстрілу Нікополя Новости Днепра про Били по дитсадку та будинкам людей: рятувальники розповіли подробиці нічного обстрілу Нікополя Новости Днепра про Били по дитсадку та будинкам людей: рятувальники розповіли подробиці нічного обстрілу Нікополя

Читайте також:

Новости Днепра про Били по дитсадку та будинкам людей: рятувальники розповіли подробиці нічного обстрілу НікополяУкраїнська

Автор:


    Залишити відповідь

    Новини на цю тему

    У Дніпровському районі горіли торгівельні павільйони
    Новини Дніпра
    Сьогодні 09:55

    Сьогодні рано вранці у Дніпровському районі сталася пожежа.

    У Дніпрі на вулиці Надії Алексєєнко горів житловий будинок
    Новини Дніпра
    Сьогодні 08:57

    У Дніпрі вчора пізно ввечері сталася пожежа.

    Вночі окупанти атакували Дніпропетровщину безпілотниками
    Новини Дніпра
    Сьогодні 07:59

    Ворог знову цілив з беспілотників по Дніпропетровській області.

    Полум’ям охопило з 2-го по 5-поверхи: у Першотравенську сталася серйозна пожежа
    Новини Дніпра
    Вчора 21:27

    У Першотравенську гасили масштабну пожежу.

    Наверх