Днепр Инфо

Аварійний будинок та меблі на додачу: як виглядає квартира за 203 тис грн на продаж у Дніпрі (ФОТО)

У АНД-районі міста можна придбати квартиру за 203 тис грн. Знаходиться помешкання на 1 поверсі двоповерхового будинку, стіни з панелей. Житло було побудовано у 1970-х роках. Загальна площа 33 кв.м. Єдиний недолік такої квартири – тут немає опалення. Тож майбутньому хазяїну доведеться подбати про це. На додачу квартира потребує капітального ремонту.

За 332 тис грн у Дніпрі можна придбати дещо незвичну квартиру. Знаходиться вона у Центральному районі міста, на одному з проспектів. Загальна площа 32 кв.м. Розташована на останньому, 5 поверсі. Як зазначає продавець, будинок визнано аварійним і нині подано всі документи в відповідні інстанції, мешканці дому «чекають черги на відселення». Тож нащо продавати таку квартиру та хто її купить – складно сказати.

442 тис грн коштує однокімнатна квартира в Новокодацьому районі Дніпра. Загальна площа 21 кв.м. Дім було побудовано на початку 2000-х років. Новому власнику залишаються меблі, техніка. За словами продавця, квартира тепла, а з вікон чудовий краєвид.

За 479 тис грн у Дніпрі можна придбати квартиру також в Новокодацькому районі міста. Загальна площа її 22 кв.м. Знаходиться житло на останньому, 9 поверсі будинку. В якості «бонусу» йде балкон «кошик».

У Чечелівському районі однокімнатну квартиру продають за 553 тис грн. Її загальна площа 35 кв.м. Знаходиться житло на другому поверсі двоповерхового будинку. Власник зазначає, що «квартира світла, тепла та затишна». Нещодавно тут був проведений ремонт.

 

Читайте також:

Русский