Настольные игры

image
  • Описание

    Дніпропетровська Центральна міська бібліотека запрошує всіх охочих пограти у настильні ігри у Соціокультурному відділі, на 4-му поверсі

    Подробиці за телефоном: (056) 745-20-52

     

    Пропонуємо ігри:

    «ПОЯСНИ СЛОВО«/ «ОБЪЯСНИ СЛОВО«

    Описание игры:

    Аналогично настольной игре «Активити», игра «Объясни слово» создана для весёлых и шумных вечеринок. С ней вечеринка превратится в живое и веселое развлечение! Объясняйте слова, не используя однокоренные. Например, «Чашка» — «Посуда, из которой пьют чай», «Домовой» — «Мифический персонаж, обитающий в жилищах» и так далее. В комплекте игры более полутора сотен карточек, на каждой из которых по 10 слов.

    Возраст игроков: от 11 лет

    Количество игроков: от 4-х

    Язык: русский

    Длительность одной партии: около часа.

    «МІСЬКА МАФІЯ«/ «ГОРОДСКАЯ МАФИЯ«

    Опис гри:

    Командна гра «Міська мафія». Розвиваюча рольова гра. Забезпечує розвиток логіки, пам’яті, навичок стратегії, уваги, командної взаємодії і театральних задатків!

    Дуже популярна командна психологічна покрокова рольова гра з детективним сюжетом, моделює боротьбу інформованих один про одного членів організованої меншості з неорганізованою більшістю.

    Вік гравців: від 10 років

    Кількість гравців: від 4-х

    Мова: українська, російська

    «УЯВА«/ «ВООБРАЖЕНИЕ«

    Опис гри:

    Затамуйте подих… і ось – ілюстрації відкриті! Вони унікальні, але всіх їх об’єднує одна загадкова фраза, сказана гравцем, що ходить. Яка асоціація прийшла йому в голову, коли він розглядав карту? І які думки блукали у інших гравців при виборі своїх карт? Піддайтеся своїй інтуїції і покладіть фішку для голосування, незабаром ви знатимете відповідь. На відміну від більшості сучасних ігор, «Уява» — це не логічна гра. Вона вчить прислухатися до інтуїції, і це реально допомагає. Тому після тяжкого трудового дня Ви можете комфортно розслабити свою ліву півкулю, яка весь день вирішувала проблеми, і дати попрацювати правій, одночасно насолоджуючись компанією друзів.

    Вік гравців: від 11 років

    Кількість гравців: 4-7

    Мова: українська

    «МАНЧКІН«/ «МАНЧКИН«

    Описание игры:

    «Манчкин» — это лихая пародия на ролевые игры в жанре фэнтези. Здесь не нужно покупать снарягу, заморачиваться с изучением заклинаний и тратить уйму времени на унылые ремесленные работы, чтобы дорасти до зачистки подземелий. Просто бей монстров и напяливай шмотки. Эльф? Примерь шлем-рогач. Волшебник? Возьми посох напалма. Крепок ногами? Надевай башмаки могучего пенделя! Начни карьеру с уничтожения Огоршенной травы и Сочащейся слизи, чтобы позже, набравшись опыта и наглости, победить в бесчестном бою Плутониевого дракона! Эта быстрая и хулиганская игра превратит любую компанию в сборище хохочущих истериков, И пока они ржут, ты можешь безнаказанно тырить у них шмотки.

    Возраст игроков: от 12 лет

    Количество игроков: 3-6

    Язык: русский

    Длительность одной партии: 30 минут.

    «КРОКОДИЛ«/ «КРОКОДИЛ«

    Описание игры:

    Крокодил — это популярная игра для компании. Задание игры — объяснить слово, словосочетание или название, показывая их жестами и мимикой, двигать любой частью тела, изображать руками слово в воздухе или на любой поверхности, показывать на свою одежду и предметы, показывать словосочетание по словам.

    Возраст игроков: от 10 лет

    Количество игроков: от 4-х

    Язык: русский

    «СУПЕР ВЕЖА«/ «СУПЕР БАШНЯ«

    Опис гри:

    Оновлена ​​версія гри Джанга (Дженга, Jenga або Вежа) від українського виробника Аріал.
    Правила гри прості. З дерев’яних брусків будується вежа, в кожному ряду по 3 брусочки, брусочки в сусідніх рядах кладуться перпендикулярно один одному. Потім гравці по черзі витягують з вежі по одному брусочку і кладуть його наверх. Завдання гравця — витягнути брусок так, щоб не обрушити вежу. Той гравець, який обрушить вежу, програє.
    Вік гравців: від 6 років.

    Кількість гравців: від 2-х

    «МОНОПОЛІЯ.UA.ЛЮКС«/ «МОНОПОЛИЯ.UA.ЛЮКС«

    Опис гри:

    Подорожуючи по містах всього світу, гравцям надається можливість стати монополістом будь-якої галузі, заробити можливий капітал або, принаймні, залишитися новим гравцем, який не став Банкрутом. Переміщаючись по ігровому полю, кожен гравець може купувати нерухомість, брати участь в аукціоні на її придбання, будувати будинки, Готелі на здобутих Ділянках, брати кредити в Банку під заставу наявного майна. Крім того, гравці можуть брати орендну плату з інших учасників гри, що зупиняються на їх ділянках. При цьому гравцям доведеться платити податки, штрафи, адміністративні стягнення, інколи опинятися у в’язниці і визволятися з неї за певну плату. Але є також шанс отримати відмінний виграш або витратити кругленьку суму, програвши у казино.

    Вік гравців: від 8-ми років

    Кількість гравців: 2-4

    Мова: українська, російська

    «ЗРОЗУМІЙ МЕНЕ«/ «ПОЙМИ МЕНЯ«

    Опис гри:

    Настільна гра «Зрозумій мене» ведеться командами на час: чим більше слів зможе відгадати команда, тим більше очків вона отримає і далі просунеться на ігровому полі. Слова можуть пояснюватися абсолютно новими та неймовірними способами, синонімами або антонімами, головне не використовувати одно корінні слова. Грати можна просто для задоволення, а можна із користю: діти зможуть розширити свій словниковий запас і покращити усну мову – відмінний та веселий спосіб запам’ятати слова. Максимальна кількість команд – 4, кількість гравців необмежена.

    Вік гравців: від 12 років

    Кількість команд: до 4-х

    Кількість гравців: необмежена

    Мова: українська

    «ЮНИЙ СВИНТУС«/ «ЮНЫЙ СВИНТУС«

    Опис гри:

    Юний Свинтус – це дитяча версія суперпопулярної карткової гри «Свинтус». Гра спеціально випущена у тематичному «юному» варіанті. Завдяки видавцю настільних ігор Світ Хоббі тепер навіть наймолодші гравці зможуть приєднатися до карткового бестселлера! Мета настільної гри «Юний свинтус» лишилась тією ж – якомога швидше позбутися усіх карт. Але у новій грі окрім вже знайомої команди суперсвинтусів (блискавичний Хлопкопит, загребущий Хапіж, вертлява Перехрюшка, непохитний Захрапін, різнокольоровий Полісвин, таємничий Тихохрюн), з’явився новий суворий Указявка! Гра має спрощені правила, тому вона стане приємним сюрпризом для маленьких суперсвинтусів.

    Вік гравців: від 5 років

    Кількість гравців: від 3 до 10

    Тривалість однієї партії: від 10 хвилин

    Мова: російська

    Новости Днепра про Настольные игрыРусский

      Добавить комментарий

        Наверх