Якісні меблі з натурального дерева

16.10.2017 11:45
просмотров

Дерев'яні меблі, створені з пристрастю для вимогливих клієнтів, надають неповторну атмосферу як в домашньому інтер'єрі, так і в ресторанах, готелях.

602-thickbox_defaultНаш магазин еко меблів — це висока якість виконання, а також висока технологічна обробка використовуваної деревини. Запрошуємо вас ознайомитися з нашим асортиментом меблів із деревини.

Інтернет-магазин меблів Klen.ua — це динамічна, розвиваюча компанія, в нашій пропозиції приготували для Вас високоякісні дерев’яні меблі, виконані з кращих доступних матеріалів. Підприємство гарантує якісну обробку та довговічність виробів протягом багатьох років використання. Крім моделей каталогу ми реалізуємо також індивідуальні замовлення.

Перевагою нашої продукції є той факт, що вони екологічно чисті. В роботі використовуємо натуральні матеріали й сировину, обмежуючи при цьому до мінімуму використання складних компонентів в природному розподілі та непридатних для утилізації. Завдяки досвіду у виробництві побутових і промислових меблів, ми в змозі задовольнити найвищі вимоги клієнтів, надаючи екологічні меблі в очікуваному стандарті.

Наш інтернет-магазин спеціалізується у виробництві дерев’яних меблів і виробів із деревини високої якості. Наш досвід та любов до дерева, привели до того, що наші дерев’яні вироби — надійні та довговічні. Для виробництва використовуємо матеріали вищої якості. Деревина бука, дуба та ясена покривається захисним покриттям, виготовленим на основі олії, який чудесним чином підкреслює текстуру даного виду деревини в старовинному стилі, біла еко-фарба для любителів скандинавського стилю та водний безбарвний лак для меблів в класичному стилі.

Ми впевнені, що досвід, набутий в меблевій галузі, дозволить Вам насолоджуватися прекрасними меблями в своїх квартирах, протягом багатьох років використання. Компанія постійно розширює асортимент і пропонує тимчасові акції, й тому варто регулярно повертатися на наш сайт.

Окремі колекції, представлені в нашому асортименті, відрізняються високою естетикою та практичними рішеннями, експлуатаційними властивостями. Ми прекрасно знаємо останні тенденції в дизайні меблів, завдяки чому пропонуємо продукцію в кращому стилі.

Також на сайті компанії розміщено розділ «Блог» на якому розміщена цікава інформація, яка допоможе при виборі потрібного виробу.

Приємних вражень від покупки та використання!

Новости Днепра про Якісні меблі з натурального дереваРусский

Автор:


    Добавить комментарий

    Последние новости

    В Днепре подростки забрали кота, которого любил весь район.

    Сегодня 21:59
    3
    просмотров

    Теперь изуродованный автомобиль будет в музее.

    Сегодня 21:33
    4
    просмотров

    Кабмин снова запретил пересылать паспорта за границу, но это касается только мужчин призывного возраста.

    Сегодня 20:39
    4
    просмотров

    Днепрянин пытался попасть в Молдову на надувном матрасе.

    Сегодня 20:01
    5
    просмотров

    Чиновнику ГСЧС объявили о подозрении в служебной халатности.

    Сегодня 19:30
    3
    просмотров

    Изобретательный наркокурьер был задержан в Днепре.

    Сегодня 18:55
    4
    просмотров

    Над Днепропетровщиной сбили новую ракету Х-69.

    Сегодня 18:16
    4
    просмотров

    Еще восемь улиц переименовали в Днепре.

    Сегодня 17:44
    7
    просмотров

    Чтобы узнать свой будущий размер пенсии не обязательно обращаться в Пенсионный фонд. Посчитать сумму можно самостоятельно. Она зависит от страхового стажа конкретного человека, уровня его зарплаты и от суммы средней зарплаты в стране. Считают пенсию по специальной формуле.

    Сегодня 17:26
    4
    просмотров

    В Днепре выпал "желтый" дождь.

    Сегодня 16:49
    14
    просмотров

    АКЦИИ КОМПАНИЙ

    • KangooSport
      -10%

      Лето началось внезапно? Не готова? Не беда! Поправим, исправим!!!

    • TAL-MEDICAL
      Акция

      Консультация врача и УЗИ обследование

    • TAL-Medical
      15%

      Скидка на консультацию лучших специалистов!

    • Доступные врачи
      Акция!

      Специалисты с хорошим опытом работы по стоимости значительно ниже рыночной!

    Наверх