В Киеве неадекватная блондинка на Range Rover устроила скандал полицейским

04.02.2016 10:15
просмотров

В Киеве патрульные задержали неадекватную блондинку за рулем «Рейндж Ровера». Инцидент возник из-за неправильной парковки на ул. Шелвковичной.

Как пишет «Сегодня», автомобиль женщины был неправильно припаркован и мешал пешеходам. К машине подошла женщина, она села в авто и заперлась изнутри. Предъявить документы блондинка отказалась.

Позже возле авто появился подвыпивший мужчина.

«Выходи, Света, открывай дверь. Еще раз выпьешь – выгоню из дома» – заявил он блондинке.

Патрульным же предложил расписаться за нее в протоколе. Кроме того, мужчина подтвердил, что Света употребляла спиртное.

Блондинка вышла из своего авто и заявила, что у нее нет никаких документов. При этом вела себя агрессивно, оскорбляя правоохранителей. Правда, согласилась поехать с патрульными в управление полиции. Из-за неадекватного поведения ее заковали в наручники.

Прибыв в управление, женщина продолжала оскорблять патрульных. А потом и вовсе начала нападать на сотрудницу полиции. Буйную блондинку заблокировали столом. Она закатила истерику, сломав его, и продолжала вести себя агрессивно, несмотря на предупреждение, что ее снимают.

Спустя некоторое время женщина все же успокоилась, но виновной себя признать отказалась.

Новости Днепра про В Киеве неадекватная блондинка на Range Rover устроила скандал полицейскимРусский

Автор:


  • Игорь
    2016-02-09 11:41:57 Ответить

    В прокуратуре Печерского района все без перемен — все решается.
    • ИЮЛЬ 19, 2007 15:25
    2003 року, під час перебування в трудових відносинах з Цибуліною Світланою Олександрівною, президентом Адвокатського об’єднання «Юридична фірма «DE-JURE», мною, Підкіпним Ігорем Миколайовичем, та моїми компаньйонами, одним з яких була Педенюк Ольга Костянтинівна створено підприємство ТОВ «Фінансово-правова група «Тамерлан».

    2004 року я звільнився з Адвокатського об’єднання «Юридична фірма «DE-JURE» та почав займатись розвитком власного підприємства.

    На початку березня Педенюк Ольга Костянтинівна також звільнилась з Адвокатського об’єднання «Юридична фірма «DE-JURE» з метою розвитку власного підприємства.

    16.03.2007 року Цибуліна С.О. запропонувала Педенюк Ольги Костянтинівні зустрітись та обговорити умови подальшої співпраці. Під час зустрічі в ресторані «Партизан» між Цибуліною С.О. та Педенюк О.К. виник конфлікт під час якого Цибуліна С.О. перебуваючи в нетверезому стані намагалась розбитою пляшкою порізати Педенюк О.К.

    16.03.2007 року до Печерського РУ ГУ МВС України мною, Підкіпним Ігорем Миколайовичем , подано заяву про вчинення злочину та порушення кримінальної справи проти адвоката Цибуліної Світлани Олександрівни. Зазначена заява містила вичерпну інформацію, щодо особи яка вчинила злочин, обставин при яких це відбувалось, особи яка була свідком події злочину, а саме:

    16.03.2007р. мені подзвонила о 01годині 30хв Педенюк Ольга Костянтинівна та попросила забрати її з ресторану «Партизан», що знаходиться на Обухівській трасі. Приблизно о 02 годині 10 хв. я під’їхав до вказаного ресторану. В цей час з приміщення ресторану «Партизан» вийшла Цибуліна Світлана Олександрівна, яка мешкає за адресою: м. Київ, вул. Микільсько Слобідська, буд 6 а к. 52 з Коваленко Оксаною В’ячеславівною та сіли в сріблястий джип «Тойота Прадо» держномер АА2618АС.

    Після них о 2 годині 15 хв. вийшла Педенюк Ольга Костянтинівна та сіла до мене в машину «Шкода Фабія» держномер АА5090ВК. Я завів автомобіль, виїхав на трасу та поїхав в напрямку міста Києва. Приблизно через хвилин 10-15 після початку руху на великій швидкості автомобіль під моїм керуванням наздогнав джип «Тойота Прадо» та вдарив мій автомобіль передньою частиною в задній бампер. Зазначені вище удари в задній бампер автомобіля «Шкода» під моїм керування автомобілем «Тойота Прадо» продовжувались на протязі хвилин 10-15 при цьому автомобіль «Тойота Прадо» держномер АА2618АС не давав моєму автомобілю зупинитесь, упираючись передньою частиною в мій задній бампер та постійно набираючи швидкість. На великій швидкості, приблизно 120км/г, я заїхав на міст біля автомобільного ринку, що знаходиться на Столичному шосе. Проїхавши міст автомобіль «Тойота Прадо», продовжуючи збивати мій автомобіль і набравши швидкість приблизно 150-160 км/г , намагався зіштовхнути мій автомобіль з автомобілем, що рухались в попутному напрямку. Якимось дивом проїхавши під «Південним» мостом станція метро «Видубичи» автомобіль «Тойота Прадо» ще раз вдарив мій автомобіль «Шкода Фабія» і він (автомобіль «Шкода») вилетів на зелену смугу біля закритої автозаправної станції «ДАК-КАР». Від шаленого удару об бровку мій автомобіль «Шкода» підлетів та впав на зелену смугу, колеса мого автомобіля порозривались та автомобіль зупинився. З під капоту пішов дим, з нижньої частини почала бігти якась рідина. Автомобіль «Тойота Прадо» зупинився з нього вийшла Цибуліна Світлана Олександрівна, яка знаходилась в нетверезому стані та почала погрожувати мені. В цей час під’їхав автомобіль «Шевроле Авео» держномер АЕ 9778 АТ під керуванням Фітісова Віктора Івановича, який запитав чим нам допомогти. В цей час Цибуліна Світлана Олександрівна сіла в автомобіль «Тойота Прадо» та почала їхати в сторону мосту «Патона» але через 30 метрів розвернулась та поїхала в нашу сторону. Фітісов Віктор Іванович сів у свій автомобіль та вирушив в напрямку мосту «Патона» намагаючись вберегти свій автомобіль «Шевроле Авео» від зіткнення з автомобілем «Тойота Прадо». В цей час набравши швидкість автомобіль «Тойота Прадо» вдарив мій автомобіль «Шкода Фабія» в передню ліву частину, зупинився, від’їхав назад і ще раз вдарив автомобіль «Шкода Фабія». Після цього автомобіль «Тойота Прадо» розвернувся в сторону мосту «Патона» та поїхав на великій швидкості. Через 5 хвилин під’їхали працівники ДАІ та почали оформлювати ДТП і передавати інформацію про джип «Тойота Прадо» по рації. Під час огляду свого автомобіля «Шкода Фабія» я побачив зім’ятий держномер АА2618АС, що лежав біля передньої частини мого автомобіля , про що я попередив інспекторів ДАІ.

    Згодом інспектори ДАЇ повідомили мене про затримання Цибульної Світлани Олександрівни біля мосту метро «Дніпро», яка керувала автомобілем в нетверезому стані без посвідчення водія (права керувати автомобільним транспортом Цибуліна С.О. позбавлена за керування автомобілем в нетверезому стані) та доставляння її до Печерського райвідділу міліції. Після оформлення ДТП Я і Педенюк О.К. приїхали до Печерського райвідділу міліції звідки направляли Цибуліну С.О. на медичне освідчення на предмет вживання алкоголю. З часом працівники ДАЇ повідомили, що факт вживання великої кількості алкоголю Цибульною С.О. підтвердився.

    16.03.2007 року до Печерського РУ ГУ МВС України мною, Підкіпним Ігорем Миколайовичем , подано заяву про вчинення злочину та порушення кримінальної справи проти адвоката Цибуліної Світлани Олександрівни. Зазначена заява містила вичерпну інформацію, щодо особи яка вчинила злочин, обставин при яких це відбувалось, особи яка була свідком події злочину.

    В перших числах квітня 2007 року мною подано скаргу до Печерської прокуратури м. Києва з проханням прискорити розгляд моєї заяви та перевірити законність розгляду поданої мною заяви майором міліції Зайцем П.П. Відповіді на свою скаргу я досі не отримав. Але мені передзвонила Цибуліна С.О. та повідомила, що вона «домовилась» з прокурором Печерського району Філатовою Т.М. і якщо я не заспокоюсь — погрожувала неприємностями.

    16.04.2007 р. мною проведено Автотоварознавче дослідження. В Звіті № 413 вказано, що вартість матеріального збитку, завданого автомобілю «Шкода Фабія» держномер АА5090ВК складає 51049,76 (п’ятдесят одну тисячу сорок дев’ять) гривень 76 коп.

    30.05.2007 р. мною отримано лист про направлення матеріалів перевірки за моєю заявою з Печерського РУ ГУ МВС України до Печерської прокуратури м. Києва. Але з Печерської районної прокуратури м. Києва станом на 19.06.2007 р. жодних повідомлень на мою адресу не надходило.

    19.06.2007 року мною направлено Скаргу до прокуратури м. Києва з проханням: по результатам розгляду скарги притягнути осіб винних у затягуванні розгляду моєї заяви про вчинення злочину та порушення кримінальної справи проти адвоката Цибульної Світлани Олександрівни до відповідальності передбаченої чинним законодавством України, витребувати матеріали за Заявою Підкіпного І.М. з Печерської прокуратури м.Києва, порушити кримінальну справу проти адвоката Цибульної Світлани Олександрівни за ознаками злочину, а саме посягання на вчинення умисного вбивства Підкіпного Ігоря Миколайовича і Педенюк Ольги Костянтинівни та умисного пошкодження майна в особливо великих розмірах.

    27.06.2007 року я отримав відповідь з прокуратури м. Києва за підписом старшого прокурора відділу прокуратури міста Києва Луніна О.М. про направлення моєї скарги для розгляду прокурору Печерського району м. Києва Філатовій Т.М. для розгляду!

    Направлення справи до суду, на мою думку, гальмується штучно. Прошу допомоги у ЗМІ оприлюднити факт навмисного затягування справи.

  • Боец
    2016-02-04 10:40:07 Ответить

    А как же неповиновение сотрудникам полиции? В суд и на пятнадцать суток, или для таких закон не писан??? А вы говорите Европа, не смешите)))))

Добавить комментарий

Новости по теме

Аж кишит: в Днепре на Сичеславской Набережной возле ресторана заметили змеиное логово (ВИДЕО)
Новости Днепра
17.04.2024 15:25

Змеиное гнездо заметили на Сичеславской Набережной.

Как раньше выглядели «ворота» города и где находился въезд в Днепре: сейчас тут многоэтажки (ФОТО)
Новости Днепра
17.04.2024 14:40

Нагорная часть Днепра стала интенсивно застраиваться в начале прошлого века.…

В Днепре возле «Сильпо» с утра сидит привязанная к столбу собака: люди несут ей воду
Новости Днепра
17.04.2024 14:05

В Днепре кто-то оставил собачку на бул. Славы.

Экологически устойчивое развитие авиации Казахстана
Новости мира
17.04.2024 13:45

Полезная информация!

Последние новости

Проспект Поля в Днепре – один из самых старых и самых популярных в Днепре. Сначала тут находились частные дома, а часть проспекта была самым настоящим полем, неподалеку размещался цыганский табор и рынок, потом территория стала стремительно застраиваться.

Сегодня 14:45
4
просмотров

Ряд электричек и пригородных поездов остановит движение.

Сегодня 14:17
0
просмотров

В Днепре 20 апреля объявили Днем траура.

Сегодня 13:37
8
просмотров

Ресторан «Старая башня» недавно был признан памятником архитектуры. Уже более 10 лет здание находится в упадке. Его несколько раз пытались продать, но безуспешно.

Сегодня 13:09
3
просмотров

В Днепропетровской области погибла железнодорожница.

Сегодня 12:55
5
просмотров

К сожалению, это все утешительные новости в настоящее время.

Сегодня 12:12
3
просмотров

В Днепре во время ракетного удара снова пострадал автовокзал.

Сегодня 11:41
29
просмотров

В Днепре из-за ракетных обстрелов на Вокзальную площадь не курсирует транспорт.

Сегодня 11:17
5
просмотров

Ракетная атака на область унесла жизни троих детей.

Сегодня 11:00
3
просмотров

В полиции показали, как эвакуировали людей с пораженной пятиэтажки.

Сегодня 10:45
12
просмотров

АКЦИИ КОМПАНИЙ

  • KangooSport
    -10%

    Лето началось внезапно? Не готова? Не беда! Поправим, исправим!!!

  • TAL-MEDICAL
    Акция

    Консультация врача и УЗИ обследование

  • TAL-Medical
    15%

    Скидка на консультацию лучших специалистов!

  • Доступные врачи
    Акция!

    Специалисты с хорошим опытом работы по стоимости значительно ниже рыночной!

Наверх