Чи може бавовняна постільна білизна коштувати недорого

06.05.2017 16:55
просмотров

Ми дуже часто чуємо пораду купувати тільки бавовняну білизну, бо вона має гарні текстильні характеристики.

Пошив-одежды-на-заказ-в-Улан-Удэ-из-хлопка

Та, опиняючись у магазині, ми розгублено дивимося на величезний асортимент моделей і не знаємо, якому комплекту віддати перевагу. Коли ж ми починаємо вивчати етикетку, то й зовсім дивуємося – 100% бавовна коштує абсолютно по різному. То в чому ж річ?

Усі текстильні відтінки бавовни

Насправді, кожна добра господиня повинна орієнтуватися у текстильному різноманітті. Слід розрізняти такі поняття, як склад тканини та метод переплетіння ниток. У першому варіанті ви можете зустрітися із такими видами, як бавовна, льон та шовк. І це тільки натуральні матеріали.

Якщо вам потрібна постільна білизна з бавовни (https://zasteli.com.ua/ua/catalog/postelnoe-belye/material-hlopok/), слід вирішити, якому методу переплетіння ниток віддати перевагу. Найпоширеніші види:

  • батист;
  • бязь;
  • сатин;
  • ситець;
  • фланель;
  • перкаль;
  • ранфорс.

Кожна з тканин має особливості, що відрізняють її від інших видів. Відповідно і ціна між ними різна. Тож на питання: чи може коштувати бавовняна постільна білизна недорого, відповідь ствердна. Але не забувайте перевіряти склад тканини, адже сатин може бути, як повністю натуральним, так і з додаванням синтетики.

Найдоступнішою по вартості є бязь. Вона є міцною та зносостійкою. Догляд за бязевою постільною білизною досить простий та не потребує особливих умов. Після прання виріб швидко сохне та легко прасується.

До найдорожчих бавовняних спальних комплектів належать ранфорсові. Вони надзвичайно м’які та приємні на дотик. Окрім цього тканина дуже практична та міцна. До її особливостей слід віднести здатність «підлаштовуватися» до температурного режиму кімнати. Взимку на постільній білизні з ранфорсу тепло, а влітку – прохолодно. Подібна універсальність дозволяє використовувати її протягом року без перерви на сезони.

Важливі переваги бавовняних комплектів

Іноді споживачам здається, що 100% бавовняні вироби мають обмежений вибір кольорової гамми. Частка правди у цьому є, але відсутність яскравого дизайну, натуральні матеріали повністю покривають своїми ідеальними характеристиками.

Постільна білизна з бавовни надзвичайно міцна і навіть після багатьох прань не втрачає кольору та структуру тканини. Будь-яке забруднення з таких текстильних виробів вивести дуже просто, що свідчить про гарну зносостійкість.

Бавовняні комплекти гарно пропускають повітря, що дозволяє шкірі дихати. Спати на них завжди приємно, адже вони не викликають подразнення та досить комфортні. Найголовніша перевага – доступна ціна. Бязевий чи сатиновий спальний гарнітур обійдуться вам дешевше, ніж розкішна постільна білизна з шовку чи навіть звичайної синтетики.

Знайти бавовняні вироби дуже легко, адже вони широко представлені у будь-якому спеціалізованому магазині текстилю. Найбагатший вибір звичайно знаходиться в інтернет крамницях. Там придбати постільну білизну з бавовни дуже просто та вигідно.

Якщо вам конче потрібно оновити спальні комплекти, а фінансів не так багато, сміливо обирайте натуральні комплекти. Вони повністю виправдають свою вартість, ба навіть більше. Бавовна високо цінилася ще нашими бабусями, а вони безперечно зналися на текстильній тематиці. Чому б не скористатися минулими надбаннями?

Новости Днепра про Чи може бавовняна постільна білизна коштувати недорогоРусский

Автор:


    Добавить комментарий

    Последние новости

    Хорошего весеннего дня, друзья!

    Сегодня 06:15
    2
    просмотров

    В Днепре подростки забрали кота, которого любил весь район.

    Вчера 21:59
    7
    просмотров

    Теперь изуродованный автомобиль будет в музее.

    Вчера 21:33
    5
    просмотров

    Кабмин снова запретил пересылать паспорта за границу, но это касается только мужчин призывного возраста.

    Вчера 20:39
    4
    просмотров

    Днепрянин пытался попасть в Молдову на надувном матрасе.

    Вчера 20:01
    5
    просмотров

    Чиновнику ГСЧС объявили о подозрении в служебной халатности.

    Вчера 19:30
    3
    просмотров

    Изобретательный наркокурьер был задержан в Днепре.

    Вчера 18:55
    5
    просмотров

    Над Днепропетровщиной сбили новую ракету Х-69.

    Вчера 18:16
    5
    просмотров

    Еще восемь улиц переименовали в Днепре.

    Вчера 17:44
    8
    просмотров

    Чтобы узнать свой будущий размер пенсии не обязательно обращаться в Пенсионный фонд. Посчитать сумму можно самостоятельно. Она зависит от страхового стажа конкретного человека, уровня его зарплаты и от суммы средней зарплаты в стране. Считают пенсию по специальной формуле.

    Вчера 17:26
    4
    просмотров

    АКЦИИ КОМПАНИЙ

    • KangooSport
      -10%

      Лето началось внезапно? Не готова? Не беда! Поправим, исправим!!!

    • TAL-MEDICAL
      Акция

      Консультация врача и УЗИ обследование

    • TAL-Medical
      15%

      Скидка на консультацию лучших специалистов!

    • Доступные врачи
      Акция!

      Специалисты с хорошим опытом работы по стоимости значительно ниже рыночной!

    Наверх